U bevindt zich hier: Overige -> Sportprijzen

Trofeen

Van kleine bekers tot grote exclusieve zilveren trofeeŽn. Een ruime keuze. Voorzien van een sportafbeelding of eigen logo. Het tekstplaatje wordt gratis voor u gegraveerd. U vindt ze allemaal in onze uitgebreide showroom. Een goede kwaliteit voor een kleine prijs.

Medailles

Diverse medailles en pins met vele verschillende kleuren halslinten. Zowel met als zonder tekst gravure. Daarnaast vervaardigen wij een (carnavals)medaille of relief-plakette geheel conform uw eigen ontwerp en kleur.

Erelinten

Voor erelinten, keykoorden, puntvanen of rozetten kunt u bij ons terecht. Zowel foliedruk als full-color sublimatiedruk. Leverbaar in bijna alle denkbare kleuren en maten. Het op maat produceren en leveren is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Plakettes

Mooie wandborden geheel gegraveerd of beletterd conform uw wens. Geef ons uw voorstel en wij werken het voor u uit.

Overige

Ook hebben wij verschillende exclusieve geschenken in ons assortiment. Handgeschilderde delftsblauwe borden, beelden in diverse sporten en een collectie schitterende trofeeŽn van zwaar kristalglas. Keramiek en glaswerk. Vertel ons uw wensen en wij regelen het voor u.

Graveerstudio

Naast het ingraveren van sportprijzen, kan er met de graveermachines in diverse materialen gegraveerd worden. Kom bij ons langs, dan helpen we u graag op weg.

Catalogus

Om een indicatie van een deel van ons assortiment te geven vindt u hier onze produktfolder.

Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten en wij zoeken het graag voor u uit.