U bevindt zich hier: Zeilmakerij

Afdekzeilen

Een afdekzeil op maat, een standaard afdekzeil, afdekhoezen of schuifgordijnzeilen. Zowel groot als klein, eenvoudig als ingenieus.

Serrezeilen

U geniet nog eerder en langer van het aangename buitenleven met een serrezeil. Deuren, ramen, ritsen, oprolriemen, gordijnrails en/of verzwaringsprofielen. Mogelijkheden voldoende. Zowel in zeil als bevestiging.

Trailertenten

Het gepatenteerde tentstof, de hoogwaardige aluminium framedelen en bevestigingen zijn perfect op elkaar afgestemd en garanderen een eenvoudige bediening, een korte opzettijd en een snelle demontage. Exact op individuele eisen en met grote zorgvuldigheid geproduceerd.

Wagenzeilen

Een afdek- of netzeil over een aanhanger, een mooie huif op maat, een full-color schuifzeil, rolzeilen voor onderlosser. Wij produceren ze individueel en conform uw wensen.

Tenten

Professionele tenten op maat. De juiste tent voor uw evenement. Hoogwaardige materialen en een fraai design. Deskundige raadgeving, productie op maat, ervaring en totaalonderhoud.

Reparatie-service

De vakkundige zeilmakers kunnen in de ruime productieruimte (onderhoud) reparaties uitvoeren van zo goed als alle denkbare zeildoekproducten. Denk hierbij o.a. ook aan kampeertenten, bootzeilen en zonweringdoeken.

Spanbanden

Een uitgebreid assortiment in spanbanden en hijsbanden, zowel standaard als voor u speciaal gemaakt. Voor iedere toepassing een oplossing op maat.

Reclamezeilen

Hoogwaardige belettering, afhankelijk van de toepassing en de eigenschappen van de te beletteren materialen. Alles volgens uw specificaties.

Afdeknetten

Vergeet onderweg uw lading niet af te dekken. Een wettelijke verplichting van het voertuigregelement en voor u een prettig gevoel.

Cabinedeuren

Zeildoek deuren in heftruck is prettiger werken in alle weersomstandigheden verhoogt de productiviteit.

Schuifgordijnen

Scheidingswand door middel van een schuifgordijn of strokengordijn. Energie besparend, geheel op maat, diverse kleuren of doorzichtig en het open rollen is kinderspel.

Zandbaknetzeilen

Een zandbak is voor kinderen en niet voor dieren. Houd het zand in uw zandbak schoon door deze af te dekken met een speciaal netzeil. Hier worden moeders blij van!

Doe Het Zelvers

Zelf een afdekzeil maken? Materiaal in overvloed en waar vindt u een beter advies dan bij de zeilmaker zelf?

Creatieve Oplossingen

Voor vrijwel ieder probleem hebben wij een oplossing. Schroomt u daarom ook zeker niet om wat informatie bij ons in te winnen.

Social Media

Leuke ideetjes, projecten en lopende akties of aanbiedingen. Wilt u dat wij u op de hoogte houden? Volg en like ons op Facebook en volg ons via twitter @balderleimuiden.nl!